Fes-te’n soci

L’afiliació a SERCLE és oberta a qualsevol individu o institució que simpatitzi amb les activitats i finalitats de l’associació.

A continuació teniu informació sobre les quotes i com fer-se soci. Per a qualsevol dubte o aclariment, contacteu amb l’adreça sercleinternacional@gmail.com.


La quota d’afiliació sols es pot pagar per transferència bancària:

  • Quota regular: 30€
  • Quota estudiant o reduïda: 20€
  • Quota de socis i sòcies protectors: 80€

La quota regular està destinada a aquells individus que ensenyen o fan recerca en l’àmbit del català com llengua estrangera, llengua segona o llengua addicional. Aquesta quota dona drets complets d’afiliació, inclòs el dret de vot, dret a presentar candidatura en les eleccions i contribuir al desenvolupament de l’associació. També inclou dret a l’obtenció de taxes reduïdes per a totes les activitats organitzades per l’associació.

La quota estudiant o reduïda està destinada a mestres i professors en formació, estudiants a temps complet, jubilats i aquells que en el moment de la subscripció estiguen a l’atur. En qualsevol dels casos serà necessari aportar la documentació necessària per acreditar la seva condició. Els socis estudiants o amb quota reduïda tenen els mateixos drets que els socis regulars.

La quota de socis i sòcies protectors (màxim de tres membres per institució) està destinada per a qualsevol institució afí als objectius de l’associació. Tindran els mateixos drets que un membre regular, excepte el dret de vot o de participar en les eleccions.

Formulari d’afiliació

Si us plau, envieu una còpia del formulari emplenat i la confirmació de la transferència bancària a sercleinternacional@gmail.com, amb la paraula AFILIACIÓ i el vostre nom a l’assumpte del missatge.  Els socis i sòcies amb quota reduïda haureu d’aportar un document acreditatiu de la vostra condició. 

Anuncis