Blog

Actualització: 22 de desembre de 2018, Primera assemblea de SERCLE

A continuació us donem la informació definitiva sobre la celebració de la primera assemblea de SERCLE. Noteu que hi ha hagut un canvi de lloc de l’assemblea.

Data: 22 de desembre de 2018

Hora: 18.00 en primera convocatòria, 18.30 en segona convocatòria (es prega puntualitat perquè només podem disposar de la sala fins les 20.00)

Lloc: ImaginCafè, carrer Pelai, 11, 08001 Barcelona. ATENCIÓ: Noteu que el lloc de la reunió ha canviat. El lloc correcte és ImaginCafè.

Participació dels socis: presencialment o en línia. A totes les persones que vulguin participar a l’assemblea de manera virtual, us informem que ja podeu apuntar-vos al seminari en línia que farem servir a través del següent enllaç i introduint la contrasenya “Ass1Sercle”.

Enllaç: https://sercleinternacional.classonlive.com/webinar/1a-Assemblea-de-Socis-de-SERCLE

Ordre del dia provisional

  1. Presentació i definició dels objectius i els àmbits d’actuació de SERCLE
  2. Presentació de l’estat de comptes de l’associació
  3. Presentació de projectes i creació de grups de treball
  4. Presentació i aprovació, si escau, dels estatuts de l’associació
  5. Presentació i aprovació, si escau, dels membres de la Junta Permanent
  6. Torn obert de preguntes

Ens agradaria que donéssiu un cop d’ull als Estatus, que podeu trobar a la nostra pàgina web, i que presentéssiu les esmenes que trobeu adients responent a aquest mateix correu fins al dia 15 de desembre. Les esmenes presentades seran posteriorment enviades a tots dels membres de SERCLE perquè puguin llegir-les i estudiar-les abans de l’assemblea del dia 22.

Així mateix, els membres de la Junta Permanent Provisional es presentaran per iniciar un mandat regular, amb l’aprovació de l’Assemblea, però si algú més en vol formar part ens agradaria poder integrar-lo al mateix equip. Si aquest és el cas, envieu un correu a  sercleinternacional@gmail.com no més tard tampoc del dia 15 de desembre indicant la vostra intenció de formar part de la Junta Permanent.

Finalment, us informem que després de l’assemblea hi haurà un sopar. Per poder gestionar la reserva us agrairíem que us apuntéssiu a través d’aquest formulari i que hi indiqueu el nombre de persones (si hi vindreu acompanyats).

I per acabar, si encara no heu confirmat assistència, us preguem que ho feu abans del dia 20 de desembre enviant un correu a sercleinternacional@gmail.com i indicant de quina manera hi participareu (presencial o en línia).

Cordialment,

La Junta Permanent.

Elga Cremades, secretària de SERCLE.
SERCLE – Societat d’Ensenyament i Recerca en Català com a Llengua Estrangera

Anuncis

Afiliació a SERCLE: quota 2019

Encara no us heu fet socis de la Societat d’Ensenyament i Recerca del Català com a Llengua Estrangera? Com que s’acosta la recta final de l’any, si us feu socis a partir d’ara, la quota ja servirà per tot l’any 2019. En aquest any que acaba hem vist la llum, ara toca fer els primers passos. En aquest enllaç trobareu tota la informació necessària per afiliar-vos: Fes-te’n soci

Volem ser una institució de caire assembleari, amb diversitat de veus i membres de diferents procedències que comparteixin objectius. Us recordem que podeu assistir a la primera reunió i assemblea general el proper dissabte 22 de desembre, a les 18.00 h en primera convocatòria i a les 18.30 h en segona.

Ho podreu fer de manera presencial però, si no us és possible, també virtual: només cal que confirmeu la vostra assistència amb un missatge a l’adreça sercleinternacional@gmail.com i rebreu la informació pertinent a cada cas.
Quedem a la vostra disposició per a qualsevol consulta o proposta. No dubteu a fer rodar la informació de la primera assemblea SERCLE i a convidar-hi gent que hi puga estar interessada, és igual si ja en són membres o si encara s’ho estan rumiant!

SERCLE – Societat d’Ensenyament i Recerca en Català com a Llengua Estrangera

SERCLE ja som una realitat

L’11 de juliol de 2018 va quedar registrada la Societat d’Ensenyament i Recerca del Català com a Llengua Estrangera (SERCLE), una espai de trobada per a professors i professores de català com a segona llengua, llengua addicional, i llengua estrangera.

Aquesta societat neix amb la intenció de:

1. Promoure el català com a llengua segona, addicional, complementària o estrangera.

2. Crear una xarxa de professorat i personal investigador que es dediqui a l’ensenyament i la recerca de la llengua i cultura catalanes en els següents contextos (o similars):

a) fora del domini lingüístic (per exemple, professorat d’universitats estrangeres),

b) a alumnat internacional dins del domini lingüístic (com ara estudiants Erasmus a les universitats de la Xarxa Vives o adults que han arribat als PPCC a per altres motius),

c) a adults que, tot i tenir el català com a llengua primera, no han estat escolaritzats en aquesta llengua (per exemple, alumnat de centres de normalització lingüística del Consorci per a la Normalització Lingüística, cursos en escoles d’adults, etc.).

3. Compartir i generar recerca i materials entre els membres de l’associació.

Podem comptar amb vosaltres?