Primera assemblea general SERCLE

Enguany ha estat l’any del naixement de la Societat d’Ensenyament i Recerca del Català com a Llengua Estrangera, la primera associació de caire internacional que treballa amb la llengua que no és primera. Com qualsevol altra institució de tipus assembleari, SERCLE acull la primera reunió de membres i assemblea general i, és clar, vol convidar-vos-hi.
Ens reunirem el proper 22 de desembre, dissabte, a les 18.00 h en primera convocatòria i a les 18.30 h en segona, a l’Espai UVic-UCC Barcelona (via Augusta, 123) de Barcelona. Com de costum en aquests casos, un mes abans us n’enviarem l’ordre del dia definitiu. Us demanem que participeu en aquesta primera assemblea, ja que és molt important ajudar SERCLE a fer les primeres passes. Ho podreu fer de manera presencial però, si no us és possible, també virtual: només cal que confirmeu la vostra assistència amb un missatge a l’adreça sercleinternacional@gmail.com i rebreu la informació pertinent a cada cas.
Quedem a la vostra disposició per a qualsevol consulta o proposta. No dubteu a fer rodar la informació de la primera assemblea SERCLE i a convidar-hi gent que hi puga estar interessada.

SERCLE – Societat d’Ensenyament i Recerca en Català com a Llengua Estrangera

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s